Handgemaakte Boeken Feest

Op donderdagmiddag 20 november geven de deelnemers van het Van Broek tot Boek project een presentatie van hun gemaakte werk. 12 deelnemers van de Schans en vrijwilligers (65+) uit de wijk hebben in 3 maanden tijd een heel boek van begin tot eind zelf gemaakt met bestaande ambachtelijke technieken: papier scheppen, drukken en boekbinden. De gedichten en verhalen die erin staan, hebben ze zelf geschreven. Het team van Van Broek tot Boek heeft de deelnemers 10 middagen lang begeleid in het ambachtelijke proces. Dat was hard werken, alles zelf met de hand doen.

Nu is het tijd voor feest!
We gaan voordragen uit eigen werk (boek!), de Delfshavense band (met 4 muzikanten van over de hele wereld) BASOE speelt sfeervolle muziek en de leerlingen van de G.K. van Hogendorpschool verzorgen de catering. Wij nodigen u uit om dit Handgemaakte Boeken Feest mee te komen vieren.
Heeft u zelf een handgemaakt boek in de kast staan, neem het mee om het een uurtje in de collectie te zetten. Dan kunnen we er allemaal van genieten.

Bekijk hier de flyer van het Handgemaakte Boeken Feest.

Datum, tijd, locatie en bereikbaarheid:
Inloop vanaf 13.30 uur.
Programma van 14.00 tot 16.00 uur.
Woonzorgcentrum De Schans, Jan Kruyffstraat 230, ROTTERDAM.

Het gebouw is goed bereikbaar met de metro (uitstappen Delfshaven) en tram 4 en 8. In dit gebied is betaald parkeren.

Dit project is mogelijke gemaakt door stichting Lang Leve Kunst, Zowel! & Laurens.

 

Geef een reactie