Feest in Bibliotheek Delfshaven

Op woensdagmiddag 10 december geven de deelnemers van het Van Broek tot Boek project een presentatie van hun gemaakte werk. De deelnemers in de leeftijd van 13 tot 80 jaar hebben in 3 maanden tijd een heel boek van begin tot eind zelfgemaakt met de bestaande ambachtelijke technieken: papier scheppen, drukken en boekbinden. De gedichten en verhalen die erin staan hebben ze zelf geschreven. Het team van Van Broek tot Boek heeft de deelnemers 10 middagen lang begeleidt in het ambachtelijke proces. Ook hebben verschillende kinderen in de bibliotheek meegewerkt aan een gezamenlijk boek voor de bibliotheek. Het was hard werken, alles zelf met de hand doen.  Nu is het tijd voor feest!

We gaan voordragen uit eigen werk (boek!), de Delfshavense band (met vier muzikanten van over de hele wereld) BASOE speelt sfeervolle muziek en er zijn speciale boekenhapjes.

Wij nodigen u uit om dit Handgemaakte Boeken Feest mee te komen vieren. Inloop vanaf 14.00 uur, start programma 14:30u (tot 16.00u).

Heeft u zelf een handgemaakt boek in de kast staan, neem het mee om het in de collectie te zetten. Dan kunnen we er allemaal van genieten.

Dit project is mogelijke gemaakt door een bijdrage van de (voormalige) Deelgemeente Delfshaven.

Datum, tijd, locatie en bereikbaarheid:
Bibliotheek Delfshaven, Pier 80, Rösener Manzstraat 80, ROTTERDAM.
Het gebouw is goed bereikbaar met de metro (uitstappen Delfshaven) en tram 4 en 8.
In dit gebied is betaald parkeren.
www.vanbroektotboek.nl

Op dinsdagmiddag 9 december is op dezelfde locatie de boekpresentatie van de Woordfabriek. Ook daar willen wij u graag voor uitnodigen. Om 16:15u dragen de kinderen hun eigen gedichten voor uit hun eigen boekje. Terplekke krijgen ze ook hun diploma van de Woordfabriek van Sport & Activity Delfshaven. Wees welkom!

Geef een reactie