Boeken verbinden

Na een ontspannen zomer is het nieuwe seizoen weer begonnen. We kijken ernaar uit om weer heel veel gedichten en verhalen met jong en oud te schrijven, papier te maken en nieuwe mogelijkheden te delen voor het maken van persoonlijke boeken. Het voornemen voor dit (school)jaar is om vaker een kort blogbericht te delen over de workshops en de vertelde verhalen. Hou daarvoor ook Facebook in de gaten.

In de agenda van Carla en Marieke is te zien waar we de komende tijd te vinden zijn. Afgelopen zondag (11 september) stonden we bijvoorbeeld op de Papiermarkt bij Museum Rijswijk. We hebben prachtige gesprekken gevoerd en veel potentiële deelnemers gesproken. Het is telkens weer fijn om te ervaren hoe je met boeken, papier en woorden een verbinding met mensen kunt leggen.

Onlangs hebben we versterking gekregen in het bestuur. Jonna Cohen, boekrestaurateur en boekenliefhebber in hart en nieren, neemt binnenkort het penningmeesterschap over van Marieke. Dankjewel!

20160812_174824_371

Geef een antwoord