Deskundigheidbevordering en persoonlijke ontwikkeling

In drie dagen van Broek tot Boek
In februari biedt Stichting van Broek tot Boek de mogelijkheid om uw eigen boek te laten groeien en uzelf te ontwikkelen. Een boek gemaakt mét en ván uw herinneringen. N.a.v. een aantal succesvolle projectgroepen is de vraag gerezen of dit project ook op andere locaties en als deskundigheidsbevordering uitgevoerd kan worden. We willen graag voldoen aan deze wens en zien de noodzaak van het overdragen van onze kennis en kunde rondom dit project. Na deze cursus heeft u uw eigen boek en heeft u ervaring opgedaan om (al dan niet met hulp van ons voor de specifieke ambachtelijke technieken en gereedschappen) zelf dit project op te zetten voor een groep.

Inschrijven of meer info? Neem contact op via:
Carla: carla@vanbroektotboek.nl, t: 06 4616 6784 of
Marieke: marieke@vanbroektotboek.nl, t: 06 2460 1045

Geef een antwoord