Circulair bewustzijn; twee vliegen in één boek

We leren steeds meer over de manier waarop we kunnen uitleggen wat we nou eigenlijk doen bij Stichting van Broek tot Boek. We ontdekken nieuwe media om het proces te laten zien, maar drukken ons ook uit met voor ons bekende materialen en technieken. In deze nieuwsbrief kan je voorbeelden zien van deze twee ogenschijnlijk uitersten: het proces op handgeschept papier getekend (zie foto hier boven) én onze film van het proces!

Zoals jullie misschien hebben gehoord, gelezen of gezien heeft Marieke de Hoop een nieuwe plek gecreëerd voor het PapierLab Rotterdam. Het is een inspirerende locatie met enorm veel mogelijkheden, waar we daarom ook veel zullen gaan doen met Stichting van Broek tot Boek. Op de Facebookpagina van het PapierLab Rotterdam kan je een impressie bekijken van de opening op 6 april.

We zijn druk bezig met het plannen van cursussen, workshops en ateliers. Kijk in de nieuwsbrief voor het huidige aanbod. Mis je iets in ons aanbod? Laat het ons weten!

Wist je trouwens al dat je ons nu ook kunt volgen op Instagram?

Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief en ontdek wat er deze zomer op het programma staat, wie Marjolein is en waarom het bestuur ook iets wil zeggen.

Tot boeks!

Geef een antwoord