Contact

Wij zijn samen te bereiken op deze website.

en verder is Carla Scheepe-Belksma bereikbaar op

e: carla@vanbroektotboek.nl, t: 06 4616 6784,

en Marieke de Hoop bereikbaar op:

e: marieke@vanbroektotboek.nl, t: 06 2460 1045, a: PapierLab Rotterdam, Schiemond 20-22, Rotterdam

2 gedachten over “Contact

 1. Christel Ploeger

  Beste dames,
  We zijn op zoek naar een masterclass voor onze beeldende afdeling en één van onze docenten Judith Hofstee kwam met idee om jullie te vragen een workshop te geven ter inspiratie en verdieping van onze cursisten.
  Wij zijn een kunstinstelling in Amersfoort en hebben een grote beeldende afdeling. Nu organiseren we een masterclass weekend waarin we expert vragen om verdieping en inspiratie te bieden aan onze cursisten. Het masterclassweekend is op 14-15 november 2015 en 12-13 maart 2016. De bedoeling is dat er een cursus van een dagdeel wordt aangeboden aan de cursisten en geïnteresseerden van buitenaf. Mijn vraag is of jullie dat leuk lijkt en of jullie beschikbaar zijn op één van deze dagen.
  Het gaat dan op zaterdag 14 november ochtend of middag of zondag 15 november de middag. Mocht dat niet mogelijk zijn dan misschien voor het volgende weekend op 12-13 maart 2016. Daarnaast ben ik benieuwd wat de kosten zijn als je hier een dagdeel zou komen werken. We hebben verschillende prachtige lokalen tot onze beschikking met allerlei faciliteiten. We kunnen later bespreken wat je nodig hebt voor een masterclass. Ik ben benieuwd of je eventueel kan en hoor graag van je.
  Een vriendelijke groet,

  Christel Ploeger
  Hoofd Kunst in Vrije Tijd

  033 479 80 28 of 06 40 80 78 06
  christelploeger@scholenindekunst.nl

 2. Pauline Spanjersberg

  Beste dames,
  Ik woon in Zevenkamp aan de rand van Rotterdam. Dichtbij de Zevenhuizerplas. De stichting Orion is hier gevestigd. Zij hebben allerlei woningen in Zevenkamp waar ze verstandelijk gehandicapten begeleiden. Maar ze hebben in het buitengebied ook een cultureelcentrum en nog een plek waar ze allerlei dingen maken, zoals vilt, papier en keramiek. Ik weet niet of ze ruimte hebben, maar het is een mooi gebied. Ik zou zeggen google even voor hun telefoonnummer en probeer het daar.
  Met vriendelijke groeten,
  Pauline Spanjersberg

Geef een antwoord